Je hebt er waarschijnlijk al wel eens van gehoord. Piepschuim Letters van 1 meter hoog, waarmee grote bedrijven in Nederland de show stelen op beurzen, congressen, evenementen en vele andere locaties. De populariteit van het gebruik van Piepschuim is de laatste jaren flink toegenomen, met name onder grote bedrijven zoals Unive, TedX en Blokker. Één ding hebben al deze bedrijven gemeen: ze maken allemaal gebruik maken van piepschuim letters voor de promotie van hun bedrijf.

Tegenwoordig is de techniek met het gebruik van piepschuim al dusdanig ver ontwikkeld, dat er eenvoudig 1 meter hoge piepschuim letters gemaakt kunnen worden. Zoals in het plaatje hierboven beschreven zie je dat duidelijk naar voren komen. Vaak denken mensen: ik wil mijn bedrijf niet promoten met piepschuim. De reden hierachter is dat veel mensen in de veronderstelling zijn dat piepschuim heel breekbaar is. Echter is dat natuurlijk helemaal niet het geval. Wanneer u Piepschuim letters van één meter bestelt, wordt hier een polyuera coating op aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het piepschuim zo hard wordt, dat het bijna onbreekbaar is.

Het is nu mogelijk om piepschuim letters 1 meter hoog te maken

Veel kleinere bedrijven verwachten dat het heel duur is om piepschuim letters 1 meter hoog te maken. Echter is dit de grootste missconceptie die er maar kan zijn. Het is namelijk zo dat piepschuim een relatief goedkoop materiaal is in de productie. Jij als klant profiteert hier natuurlijk ook van. Bovenal profiteer je niet alleen van relatief lage prijzen voor je promotie materialen maar kan je het ook nog eenvoudig van A naar B verplaatsen. Het weegt namelijk bijna niks, met één persoon kan je eenvoudig je gigantische piepschuim letters van 1 meter verplaatsen van je congres naar je beurs en vice versa.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het is belangrijk dat je begrijpt dat de mogelijkheden echt eindeloos zijn. Elke mogelijke vorm die je maar kunt bedenken kan vervaardigd worden uit piepschuim. Doordat we bij Piepschuimreclame.nl geavanceerde apparatuur gebruiken om het piepschuim te frezen, kunnen we elk mogelijk ontwerp omtoveren tot werkelijkheid. Hiernaast, is het ook nog mogelijk om het materiaal in elke mogelijk kleur te bekleden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij reageren binnen enkele uren op een offerte aanvraag. Maar de beller is altijd sneller. Vergeet dus niet dat het tegenwoordig zeker mogelijk is om piepschuim letters 1 meter hoog te maken. Onderscheid je van de rest en zorg dat je opvalt op belangrijke evenementen!

 

Call Now Button