Piepschuim Logo

Een piepschuim logo is dé manier om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verhogen. Heeft u al een mooi logo op de muur in gedachten? Of bent u op zoek naar een partij die u van A-tot-Z kan ontzorgen? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij ontwerpen unieke logo’s in piepschuim, die zowel binnen als buiten gemonteerd kunnen worden. Een piepschuimlogo is licht van gewicht, kan zowel staand als aan de muur worden geplaatst en vormt een betaalbaar alternatief.

Piepschuimreclame is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, uitvoeren, coaten en maken van piepschuim reclame. Wij ontwerpen uw 3D logo van piepschuim op maat!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons voor meer informatie, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat onze reclamespecialisten uw piepschuim logo ontwerpen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

6 + 13 =

Piepschuim logo voor uw bedrijf

Een piepschuim logo, ook wel een eps logo, voor uw bedrijf kan een zeer interessante investering zijn. Het materiaal biedt namelijk een hoop voordelen. Zo biedt het materiaal o.a.:

  • Eenvoudig te bewerken, waardoor er qua design enorm veel mogelijk is. Opties die u bijvoorbeeld kunt overwegen voor uw logo van piepschuim zijn kunstgras, metaal en kunststof bewerkingen.
  • Eenvoudig om het logo te flocken*. Het resultaat is een zachte, stofachtige laag, resulterend in een chique afwerking.
  • Alle mogelijkheden qua vorm, kleur en formaat. Wij zijn altijd in staat om uw wensen te vertalen in opvallend en uniek piepschuim op maat.

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt? Laat dan vooraf, gratis, een 3d logo van uw nieuwe logo door ons ontwerpen. Zo weet u precies hoe uw tempex logo eruit gaat komen te zien en voorkomt u onnodige kosten.

*Flocken is het statisch maken van een materiaal. Hierdoor blijven stoffen goed zitten.

Piepschuim bedrijfslogo op de muur

Een bedrijfslogo op de muur bestaat vaak uit een combinatie van piepschuim letters, piepschuim logo en eventueel piepschuim cijfers. Als expert op het gebied van piepschuim verzorgen wij nagenoeg elk denkbaar ontwerp en monteren wij het bij u op locatie.

Qua locatie wordt er vaak gekozen om een piepschuim bedrijfslogo aan de muur te laten bevestigen. En terecht want het maakt de branding binnen helemaal af. Ook krijgt het logo op de muur een 3D effect.

Bent u benieuwd wat wij in het verleden voor projecten hebben gehad? Of wilt u eens met ons sparren voor inspiratie? Bekijk onze foto’s van recent afgeronde projecten van een EPS logo, of neem direct en geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

Een logo gemaakt van piepschuim aan de gevel of op de grond

Wanneer u kiest voor een EPS logo kan deze op muur maar ook buiten op de gevel of op de grond. Samen kijken we waar uw prioriteiten liggen. Wilt u bijvoorbeeld een groot bedrijfslogo van piepschuim in uw welkomsthal, of heeft u liever het piepschuim logo aan de muur buiten voor uw pand?

Naast een muur logo is nog veel mogelijk. Zo kunt u ook één bestellen die nergens aan vast zit. Handig voor verschillende beurzen, evenementen, standbouw en andere projecten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ook kunt u er ook voor kiezen om het 3D logo op muur of gevel te monteren. Wij bieden maatwerk oplossingen en denken graag met u mee. Flexibiliteit is waar wij ons mee onderscheiden, evenals onze kwalitatief hoogwaardige dienst.

Lees gerust verder over de mogelijk van een uit piepschuim gemaakt logo. Muur, gevel, op de grond of los alles is mogelijk in overleg!

Een logo uit piepschuim voor extra professionaliteit bij al uw evenementen

Ondanks dat logo’s uit piepschuim weinig worden gebruikt voor evenementen, zijn ze hier uitermate geschikt voor. Laat ons een prachtig 3D logo ontwerpen. Of stuur een ontwerp naar ons door. Wij zorgen dat het gemaakt wordt en perfect wordt afgewerkt.

Een groot logo in piepschuim zorgt namelijk er al snel voor dat u opvalt. Piepschuim biedt o.a. de volgende voordelen:

  • Het materiaal leent zich goed aan maatwerk. Al uw gewenste piepschuim figuren en vormen kunnen wij maken.
  • Onverwoestbaar, dus vaak vervoeren is geen probleem.
  • Licht van gewicht, dus in en uit laden is een koud kunstje.
  • Professionele uitstraling, grote bedrijven als TEDx, Blokker en Univé gebruiken piepschuim al jaren voor hun logo’s.

Een dergelijk 3D piepschuim logo biedt bezoekers de mogelijkheden om er omheen te lopen en uw logo van alle kanten te bewonderen. Onderscheid u op de belangrijkste branche-evenementen en vergroot uw bereik met een professioneel logo van EPS!

Een logo buiten voor uw gebouw

Wanneer u geen ruimte heeft in uw bedrijfspand is het ook mogelijk om uw logo buiten neer te zetten! Iedereen die langs uw kantoorpand loopt ziet uw bedrijfslogo. Wij leveren u een piepschuim 3D logo op. Muur en gevel worden mooier wanneer het logo gemonteerd is.

Tevens hoeft u het nooit binnen te zetten. Ons piepschuim kan namelijk tegen regen. Wij kunnen namelijk een coating aanbrengen over uw logo, waardoor uw reclame beschermd blijft met alle weersomstandigheden. De coating draagt de naam “polyurea coating”.

Hierdoor wordt het piepschuim keihard en gaat het langer mee. Daarnaast maakt dit het ook nog eens ‘hufterproof’. Waardoor vandalen niets in te brengen hebben tegen uw muur logo!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw 3D piepschuim logo

Een 3D logo bestellen voor muur decoratie bij uw bedrijf is altijd een goed idee. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in 3D logo’s van piepschuim. Wij pakken het gehele proces voor u op. Van het creatief vormgeven en produceren tot aan 3D logo muur monteerwerk.

Door ons uitgebreide machinepark kunnen wij, met de juiste apparatuur, uw wensen vervullen. Logo op de muur, 3D logo, piepschuim uitgesneden, alles is mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op om alle opties te bespreken, van de kleur van het EPS logo tot elke specifieke vorm.

Mocht u brandende vragen hebben, die na het lezen onbeantwoord is gebleven, bel ons dan gerust. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Zo bent u volledig geïnformeerd over de mogelijkheden en voordelen van een piepschuim logo.

Vrijblijvende offerte aanvragen

15 + 9 =

Call Now Button