Piepschuim Letters

Piepschuim letters zijn tegenwoordig dé manier om op te vallen. Of het nou voor uw bedrijfspand is, op een beurs, congres of bij een ander evenement. Niet voor niets kiezen grote bedrijven zoals TEDx, Haribo en Blokker voor letters van piepschuim.

Grote 3D letters uit piepschuim, ook wel tempex letters, zijn verkrijgbaar in alle vormen en maten. Daarnaast kunnen wij de piepschuimletters verven/coaten in alle kleuren die u maar wenst. Als kers op de taart zijn de grote creaties ook nog eens relatief licht van gewicht.

R
24/7 zichtbaar
R
Van onverwoestbare kwaliteit
R
Licht van gewicht
R
Op maat gemaakt

Dus wilt u de show stelen bij uw volgende evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte op voor piepschuim letters op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

5 + 6 =

Piepschuim letters op maat naar uw wens

Bent u op zoek naar piepschuim letters, op maat gemaakt door specialisten? Dan heeft u in piepschuimreclame.nl de juiste partner gevonden. Wij specialiseren ons al bijna 10 jaar in 2D en 3D tempex letters en reclame.

3D letters kopen als merk uithangbord, is een goede manier op te vallen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat wij het op maat maken. Dit doen wij dan ook met hoge precisie. Wij kunnen dit leveren doordat wij een groot machinepark hebben. Dit machinepark breiden wij voortduren uit. Zo kunnen wij altijd aan al uw wensen voldoen.

Wij vinden het belangrijk dat wij precies leveren wat u in gedachte heeft. Daarom nemen wij bij de aanvraag alle wensen, samen met u, nauwkeurig door. Daarnaast maken wij altijd kosteloos een 3D ontwerp van de piepschuim letters. Aan de hand van dit model kunt u zien hoe het er uiteindelijk uit zal komen te zien. Ook kunnen wij, waar nodig, samen alle details bijschaven.

Piepschuim letters

Wij maken ook grote piepschuim letters van 1 meter (100cm) en groter

Om echt op te vallen, is meer nodig dan bijvoorbeeld alleen felle kleuren. Want een letter van 30cm zal simpelweg minder snel opvallen dan grote piepschuimletters van 1 meter en meer. Daarom maken wij de letters in alle maten, van klein tot zeer groot.

Wij willen u volledig ontzorgen. Daarom nemen wij u mee in ons proces zodat u op de hoogte bent van de stand van zaken. Wij verzorgen alles van a-tot-z. Van het design en het eerste 3D model tot aan het eindproduct, inclusief coating. Hierbij zijn verschillende afmetingen dus geen probleem. Of u er nou voor kiest om  piepschuim letters van 50cm, 100cm, 200cm of nog groter te kopen, wij maken het voor u!

Grote dikke letters van piepschuim voor al uw evenementen

Grote dikke letters van piepschuim zorgen ervoor dat u al snel op zal vallen bij evenementen. Of het nou uw eigen evenementen zijn of dat u op een congres bent. Uw logo en bedrijfsnaam groots tonen is altijd een aanrader en dat kan eenvoudig met letters van tempex.

Een voorbeeld daarvan zijn de grote piepschuim letters en het logo die wij hebben gemaakt voor een TEDx evenement. Daarnaast hebben wij ook voor bijvoorbeeld Haribo en Univé brede en dikke letters van piepschuim gemaakt met het logo erbij in verwerkt.

Naast piepschuimletters maken wij bijvoorbeeld ook een piepschuim logo. Vaak gaat dit ook hand in hand. Een merknaam is vaak verwerkt in een logo. Door ook bedrijfslogo’s te maken weten we zeker, dat wij u volledig kunnen helpen in alle wensen.

 

EPS & XPS letters zijn bestand tegen weer en wind en zijn hufterproof

Wanneer u kiest voor piepschuim letters, ook wel Tempex, EPS of XPS letters genoemd, wilt u hier langere tijd gebruik van maken. Dit kan een zorg zijn. Helemaal wanneer de letters buiten komen te staan. Dat is de reden waarom wij uitsluitend met hoge kwaliteit materialen werken.

Allereerst moet buiten reclame bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Door gebruik te maken van een polyurea coating zijn de piepschuimletters water- en vuilafstotend. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de letters bestand zijn tegen verschillende temperaturen, de kleur behouden én hufterproof zijn.

Helaas is het nodig om ervoor te zorgen dat buiten reclame bestand is tegen vandalisme. Wij zorgen er met onze coating en stevige montage voor, dat het goed tegen een stootje kan. Menig tempex letters van verschillende klanten hebben inmiddels bewezen dat het hiervoor uiterst geschikt is!

De voordelen van piepschuim 3D letters kopen

Piepschuim letters van groot formaat in 3D bieden een hoop voordelen. Wij hebben hieronder voor u de belangrijkste op een rijtje gezet: :

R
Wij leveren maatwerk letters in piepschuim

Hierdoor zijn alle vormen, maten en kleuren die u ook maar kan wensen mogelijk.

R
Onverwoestbare kwaliteit

Het blijft lang mooi, ook wanneer het 24/7 buiten staat.

R
Zeer licht van gewicht

Makkelijk op te zetten bij verschillende evenementen.

R
Een constante en professionele marketinguiting

Niet weg te klikken en duurzaam karakter

Daarnaast is de piepschuimletters prijs relatief laag te noemen. Wanneer het wordt vergeleken met alternatieven die even lang mee gaan. De kosten zullen, helemaal op de langere termijn, lager uitvallen dan bij alternatieven.

Gekleurde piepschuim letters kopen doet u bij piepschuimreclame.nl!

Wilt u mooie, strak ontworpen en gekleurde piepschuim letters kopen? Dan kunnen wij voor u aan de slag. In principe zijn alle kleuren mogelijk doordat piepschuim makkelijk te verven/coaten is.

Wij leveren altijd maatwerk aan onze klanten. Dit is mede mogelijk door ons grote machinepark. waarin wij de piepschuimletters zelf snijden. Dus laat u zichzelf vooral niet remmen in de mogelijkheden van tempex letters.

Mogelijk ziet u bij de afbeeldingen al een bepaald ontwerp die op uw wens lijkt. Of heeft u juist iets totaal nieuws. Neem in beide gevallen contact met ons op! Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken en een eerste piepschuim letters prijsindicatie geven.

Wilt u de piepschuim letters online bestellen? Vraag dan vandaag nog, geheel vrijblijvend, een offerte op bij piepschuimreclame.nl!

Vrijblijvende offerte aanvragen

2 + 2 =

Call Now Button