Bent u nou echt opzoek naar een exclusief design? Kies dan voor piepschuim meubels. Ja u leest het goed, bij Piepschuimreclame.nl kunnen wij werkelijk alles maken van tempex materiaal. U kunt het zo gek niet bedenken en wij maken het!

Wij beschikken over verschillende freestafels en hierdoor kunnen wij met gemak allerlei complexe vormen realiseren. Hoe het mogelijk is om meubels van piepschuim te maken?

Omdat wij het materiaal bewerken met een Polyurea coating. Hierdoor zijn de meubelen slijtvast en zeer sterk! Staat u binnenkort met een stand op een beurs en wilt u graag een hippe aankleding? Kies dan voor piepschuim meubels!

Tempex meubels volledig op uw wens afgestemd


De mogelijkheden met piepschuim zijn eindeloos. Het kan niet alleen als creatieve reclame voor uw bedrijf worden ingezet, maar u kunt ook samen met ons een mooie tuin set ontwerpen. Ieder materiaal heeft zijn charme en dat geldt zeker ook voor piepschuim. Het materiaal brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Het is zeer licht van gewicht
  • U kunt kiezen uit alle kleuren en vormen
  • De piepschuim meubels kunnen volledig op maat worden gemaakt
  • Dankzij de coating is het materiaal bestand tegen alle
    weersomstandigheden
  • Het is relatief goedkoop!

Weet u al precies wat voor meubels u wilt laten maken van
piepschuim? Dan maken wij zo snel mogelijk een ontwerp voor u! Vindt u het
lastig om een keuze te maken? Ook dit is geen probleem! Wij helpen u graag bij
het ontwerpen, zodat wij samen met u tot een goed design kunnen komen!

Piepschuim meubels kopen bij Piepschuimreclame.nl

Piepschuimreclame.nl is gespecialiseerd in zowel 2D als 3D reclame-uitingen. Wij beschikken over een eigen machinepark, hierdoor kunnen wij onze productie verkorten en meer mogelijkheden bieden aan onze klanten.

Omdat alles bij ons onder één dak plaats vindt; van ontwerp tot realisatie zijn wij goed in staat om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Wij voeren met grote regelmaat projecten uit voor bedrijven, waarbij wij naast piepschuim meubels ook piepschuim logo’s en letters maken. Breng uw logo levensgroot in beeld en stijl het af met uw bedrijfsnaam in tempex letters.

TIP: Laat piepschuim cijfers maken bij het jubileum van uw bedrijf! Hierdoor steelt u niet
alleen de show bij uw klanten maar ook uw personeel zal verrast zijn!

Wilt u meer informatie over piepschuim meubels? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen op 0850 657471, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Call Now Button