Piepschuim Figuren & Vormen

Piepschuim Figuren – Unieke Bedrijfsreclame! Piepschuim figuren zijn een betaalbaar alternatief voor het ontwerpen van versieringen, logo’s of andere figuren. Wij kunnen letterlijk alles naar uw wensen uitvoeren. Piepschuim reclame helpt u met het maken van het beste ontwerp, vervolgens voeren de geavanceerde snijmachines het werk verder uit.

Daarnaast maken wij gebruik van speciaal coating-materiaal waardoor de 3D piepschuim vormen ook buiten kunnen worden gebruikt! De piepschuim figuren, of tempex figuren zoals het materiaal ook wel wordt genoemd, zijn dus letterlijk voor alle soorten doeleinden in te zetten, denk hierbij bijvoorbeeld aan reclame-uitingen tijdens beurzen of andere evenementen. Kortom, de mogelijkheden van piepschuim figuren zijn eindeloos. Wij werken altijd vanuit het oogpunt van de klant, dat houdt in dat wij maatwerk kunnen leveren voor zowel de grote als kleinere projecten.

Bij Piepschuimreclame.nl kunnen we figuren van piepschuim produceren voor een fractie van de kosten van substituten zoals: marmer, gips of andere dure materialen. Bovendien zijn de piepschuim figuren in 3D direct klaar om te worden geïnstalleerd, omdat ze vooraf zijn afgewerkt met een harde coating. Neem voor meer informatie over piepschuim maatwerk contact met ons op d.m.v. het onderstaande contactformulier!

Piepschuim figuren en vormen

Verschillende Piepschuim Figuren

Bij ons kunt u diverse soorten figuren van piepschuim vinden. Veel voorkomende piepschuim figuren zijn piepschuim letters, piepschuim logo’s, piepschuim cijfers en piepschuim op maat. Tempex figuren en vormen worden steeds vaker gebruikt voor reclame uitingen, doordat het licht, maar toch sterk materiaal is.

Piepschuim letters bieden uitkomst als uw communicatie-uitingen groots moeten worden uitgedragen, bijvoorbeeld op lezingen, evenementen of beurzen. Daarnaast komen veel bedrijven naar ons toe om de zichtbaarheid van hun bedrijf te vergroten met tempex vormen en figuren.

Met een piepschuim logo in 3D verhoogt u de attentiewaarde, daarnaast kunt u uw logo ook buiten laten plaatsen dankzij een speciale coating. Ook kunt u uw logo staand weergeven.

Een andere mogelijkheid: piepschuim cijfers, een perfecte oplossing als u de aandacht wil trekken voor een belangrijke communicatie-uiting, bijvoorbeeld om aan te duiden dat uw zaak 24/7 open is.

Heeft u een creatief idee en wilt u dit uitwerken in een piepschuim figuur op maat? Bij Piepschuimreclame.nl kunt u alles aandragen wat u maar wilt. Wij zorgen ervoor dat uw ideeën vorm krijgen. Doordat we alles in eigen beheer maken, kunnen we uw tempex figuren bovendien vlot leveren!

Vrijblijvende offerte aanvragen

6 + 7 =

Waarom wilt u piepschuim figuren gebruiken?

Piepschuim – ook wel EPS – is een fantastisch product. Superlicht, gemakkelijk op te hangen tegen muren, ramen of andere oppervlakken. Piepschuim is:

  • niet giftig
  • milieuvriendelijk
  • 100% recyclebaar

Daarnaast is piepschuim te gebruiken als reclame, promotie of decoratie!

Piepschuimfiguren dienen als een echte blikvanger in een congreshal, ontvangstruimte, wachtkamer, als decoratie in het kantoor of de kantine. Gebruik piepschuim vormen, letters, cijfers of teksten als extra spot in uw etalage. De impact van EPS-figuren is ongekend, ze zorgen onder andere voor een verhoogde attentiewaarde op beurzen en andere evenementen. Binnen de woningbouw worden tempex niet als figuren en speciale vormen toegepast, maar wij tonen aan dat het een veelzijdig materiaal is!

piepschuim figuren in logo

Voordelen Piepschuim Vormen

Piepschuim is een kunststof die, omdat die zo makkelijk bewerkbaar is, voor vele toepassingen kan worden gebruikt. In combinatie met onze geavanceerde technieken is Piepschuimreclame.nl in staat om alles naar uw wensen te produceren, van logo’s  en letters tot cijfers en vormen op maat. Piepschuim, wat trouwens ook wel styropor wordt genoemd mocht u die naam voorbij hebben zien komen, kent vele voordelen. De belangrijkste voordelen van EPS hebben we hieronder voor u uitgewerkt:

  • Isolerend
  • Zeer licht in gewicht
  • Brandvertragend
  • Weerbestendig, ook tegen vocht
  • Duurzaam materiaal – piepschuim is  volledig recyclebaar♻️!

Piepschuim is bij uitstek geschikt voor communicatie-uitingen en blinkt daarnaast uit met belangrijke eigenschappen. Daarnaast is het een veel goedkoper alternatief dan steen of gips. Kortom, laat uw tempex figuren snel op maat maken, om uw bedrijf optimaal onder de aandacht te brengen.

Piepschuim Vormen Voor Verschillende Doeleinden

U bent wellicht zoekende naar een opvallende communicatie-uiting voor bijvoorbeeld een evenement of andere doeleindes. Eén van uw voornaamste vereisten zou dan een hoge attentiewaarde zijn. U wilt immers opvallen met uw logo, slogan of toepasselijke figuren. We hebben een aantal veel voorkomende situaties uitgewerkt waarin piepschuim vormen en piepschuim figuren veel worden toegepast.

Kantoor

Wilt u uw kantoor krachtiger en aantrekkelijker maken? Maak dan gebruik van piepschuim figuren of vormen op maat. Voor een relatief lage aanschafprijs geeft u uw kantoor een nieuwe uitstraling. U kunt bijvoorbeeld een mooie slogan, quote of logo op de muur plaatsen via Piepschuimreclame.nl. Het ontwerp hiervan kan in samenspraak met ons, maar kunt u ook zelfstandig aandragen. Wij zorgen ervoor dat het op maat gemaakt wordt. Het is uiteraard ook mogelijk om bij u op kantoor de montage door ons uit te laten uitvoeren.

Beurzen

Piepschuim vormen en figuren zijn ook perfect voor beurzen. Als er immers veel concurrenten aanwezig zijn wilt u dat uw bedrijf het snelste eruit springt bij potentiele klanten. Wij maken 3D objecten die u ook weer makkelijk kunt verplaatsen. Kom gerust eens met ons sparren om de mogelijkheden door te spreken. Het voordeel van piepschuim figuren op beurzen? U kunt voor de beurs van volgend jaar hetzelfde ontwerp opnieuw gebruiken!

Evenementen

Een ander doeleinde waarin de piepschuim figuren perfect werken zijn evenementen. De belangrijkste voorwaarden bij de opbouw van een evenementenstand is vaak dat het niet teveel moet kosten omdat een evenement vaak van eenmalige aard is. Ook mag het product niet te zwaar zijn! Het plaatsen van EPS vormen is eenvoudig, omdat het een zeer licht product is en daardoor ook weer makkelijk verplaatst kan worden. Vergeleken met de traditionele standbouw is piepschuim ook een stuk goedkoper alternatief. Dit maakt een stand met tempex vormen en figuren dus ideaal!

 

piepschuim pennen vorm

Lezingen

Wellicht geeft u lezingen met een vast- en terugkerend thema tijdens uw lezingen. piepschuim figuren en EPS vormen bieden dan de perfecte uitkomst. In het verleden hebben wij bijvoorbeeld ontwerpen gemaakt en uitgewerkt voor de welbekende TedX Talks. U kunt bijvoorbeeld heel mooi een hashtag verwerken in uw lezingen en hier extra kracht mee bijzetten door gebruik te maken van deze uitingen. Een bijkomend voordeel van het gebruik van (#) hashtags is dat u interactie creëert met toehoorders en de hashtag online overnemen.

Etalage

Bent u de eigenaar van een winkel met etalage? Dan zou het toch een gemiste kans zijn als u nog geen gebruik maakt van EPS cijfers in uw etalage. U kunt namelijk heel makkelijk attentiewaarde creëren door bijvoorbeeld een algemene korting door te communiceren in uw etalage. In één oogopslag valt dan af te lezen waarom mensen uw winkel direct moeten bezoeken. Is de korting afgelopen? Verplaats de cijfers van piepschuim eenvoudig naar het magazijn. Natuurlijk geldt hetzelfde voor tempex vormen of letters die uw logo of naam onder de aandacht brengen.

Call Now Button