Piepschuim Cijfers

Piepschuim cijfers zijn een echte blikvanger. Of u ze nu neerzet op een groot podium, in de hal van uw bedrijfspand of in de etalage van uw altijd geopende avondwinkel. Deze indrukwekkende reclame-uiting trekt ongetwijfeld de aandacht van voorbijgangers.

Wij produceren cijfers uit piepschuim in 3D. U heeft zelf veel inspraak in de vormgeving. Zo kunt u kiezen uit verschillende vormen en maten en u heeft de optie uit diverse kleuren coatings. Het grote voordeel van deze creaties is het lichte gewicht, waardoor u ze eenvoudig kunt verplaatsen.

  • Grote zichtbaarheid;
  • Lichtgewicht reclame;
  • Aangepast op uw wensen;
  • Weinig tot geen slijtage;

Val op tijdens uw evenement en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw op maat gemaakte piepschuim cijfers!

Vrijblijvende offerte aanvragen

3 + 10 =

Piepschuim cijfers op maat gemaakt

In Piepschuimreclame.nl vindt u een professionele partij voor reclame-uitingen van piepschuim. In de afgelopen 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van 2D en 3D reclame. Vertel ons wat u in gedachten heeft en dan kijken wij wat er mogelijk is. Omdat wij de piepschuim cijfers op maat maken, kunnen wij van veel ideeën werkelijkheid maken.

De 3D cijfers zijn op talloze manieren inzetbaar. Misschien viert u de miljoenste bezoeker van uw organisatie of wilt de cijfers gebruiken in uw etalage tijdens de sale. Eén ding is zeker: de cijfers zijn niet te missen. Wilt u de getallen ondersteunen met tekst? Wij maken ook piepschuim letters.

De cijfers van piepschuim kunnen op maat gemaakt worden in ons grote machinepark. We blijven investeren in nieuw gereedschap, zodat we de klantvraag continu kunnen beantwoorden. We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe het product er in het echt uitziet. Daarom maken wij kosteloos een 3D-ontwerp.

Piepschuim cijfers groot en klein

Voor zowel grote als kleine cijfers van piepschuim bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u echt opvallen? Kies dan voor onze cijfers van 1 meter en groter. Combineer deze imposante reclame-uiting met een felle kleur en steel de show met uw op maat gemaakte ontwerp.

We vinden het belangrijk dat u tijdens het hele proces op de hoogte bent van onze werkzaamheden. Daarom verzorgen wij het project van begin tot eind. Van het eerste gesprek waarin u ons de ideeën vertelt, tot het uiteindelijke product. Piepschuim cijfers van 50 cm, 100 cm of 300 cm, het is allemaal mogelijk! We vertellen u graag meer over de kosten van de verschillende afmetingen.

Onze decoratie cijfers zijn bestand tegen weersomstandigheden

We kunnen ons voorstellen dat u verwacht dat de decoratieve cijfers van piepschuim niet bestand zijn tegen de weersomstandigheden die we in Nederland gewend zijn. Toch hoeft u zich geen zorgen te maken over weggewaaide cijfers of regen die de verf beschadigt.

Bij Piepschuimreclame.nl werken we alleen met piepschuim van hoge kwaliteit. Dit materiaal wordt ook wel Tempex, EPS, polystyreen of XPS genoemd. Het is belangrijk om de piepschuim cijfers op de juiste manier af te werken, zodat ze ongeacht de weersomstandigheden mooi blijven. Daarom bewerken we het oppervlakte met een polyurea coating, zodat de cijfers zowel waterafstotend als vuilafstotend worden.

Wilt u de letters buiten zetten? Door de harde coating en de stevige montage is de piepschuimreclame tevens bestand tegen vandalisme. Heeft u vragen over sterkte van het materiaal? Laat u adviseren door onze medewerkers.

De voordelen van 3D piepschuimreclame

Wij verkopen verschillende soorten 3D piepschuimreclame. Hieronder hebben we de voordelen voor u onder elkaar gezet:

  • Op maat gemaakte piepschuim cijfers;
  • Onverwoestbaar materiaal;
  • Eenvoudig te verplaatsen door het lichte gewicht;
  • Professionele en continue reclame

Er is veel mogelijk wanneer u voor cijfers van piepschuim kiest. De prijs van het materiaal is relatief laag en het gaat bovendien lang mee. Op de langere termijn zullen de kosten hierdoor lager uitvallen.

Piepschuim cijfers kopen?

Bent u op zoek naar gekleurde piepschuim cijfers met een strak ontwerp? Piepschuimreclame.nl maakt er werk van! Ons innovatieve machinepark maakt het mogelijk om de getallen in iedere denkbare stijl te snijden.

Bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje onder projecten, waar al onze ontwerpen terug te vinden zijn. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen, om samen een ontwerp te creëren dat aan uw wensen voldoet. Ontdek de mogelijkheden en vraag naar een prijsindicatie van piepschuim cijfers!

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij piepschuimreclame.nl, of bestel de online de piepschuim cijfers!

Vrijblijvende offerte aanvragen

5 + 13 =

Call Now Button