Ontdek onze projecten

We hebben vaak het idee dat mensen de kracht van piepschuim onderschatten. Daarom kun je hier al onze projecten van piepschuim bekijken. Dit zijn projecten die we in het verleden hebben gemaakt. Perfect om een idee te krijgen van de kwaliteit die wij afleveren. Het maakt niet uit of jou piepschuim logo, letters, cijfer of 3d object gedetailleerd moet zijn of een bepaald patroon of kleur moet bevatten. Wij kunnen echt alles maken van piepschuim. Lever je idee bij ons af, of gebruik onze expertise voor je ontwerp.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze projecten met Piepschuim:

3D objecten

Piepschuimreclame beschikt over meerdere machines om 3D objecten te realiseren. Door de combinatie van deze apparaten zijn wij in staat om ieder object te realiseren. Van groot tot klein, van simpel tot complex. Naast de productie van deze objecten, kunnen wij ook het 3D tekenen en/of inscannen verzorgen. Wanneer u bijvoorbeeld alleen een miniatuur versie heeft van het object, kunnen wij dit inscannen en vervolgens op ieder formaat voor u realiseren. Met reverse engineering of het toevoegen van extra componenten zijn we in staat om prachtige objecten en sculpturen te genereren.

3D objecten op maat

Hierboven ziet u een aantal voorbeelden van gerealiseerde projecten. Wij verzorgen zowel enkelvoudige als seriematige opdrachten. Bij herhaling van de opdracht profiteert u van het feit dat modelleer achterwege kunnen blijven. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Grote piepschuim letters

Piepschuimreclame.nl biedt niet alleen letters van piepschuim voor uw bedrijf. Wij kunnen alle soorten en maten letters realiseren van piepschuim, vervolgens kan het object worden bewerkt met een polyurea coating. Door deze coating is het ook mogelijk om er meubelen van te maken, ideaal voor bijvoorbeeld evenementen. Neem contact met ons op en vraag naar de onbegrensde mogelijkheden.

Piepschuim letters trekken aandacht

Bent u op zoek naar grote (of kleine) letters bij u in de buurt? Dan bent u bij Piepschuimreclame.nl aan het juiste adres. Ieder formaat en vorm is bij ons mogelijk. Wij kunnen kosteloos een ontwerp maken van uw logo of tekst. Zo kunt u precies zien hoe het er uit gaat zien. Door een grote voorraad te hanteren en een uitgebreide machinepark kunnen wij bestelde letters spoedig leveren.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Logo’s

Een echte eyecatcher maken van uw logo van piepschuim is geen enkel probleem. Ieder logo kunnen wij geheel naar wens produceren. Door de diepte van het materiaal krijgt het logo een uniek effect. Piepschuim logo’s zijn eenvoudig te monteren. Dit kan door middel van montagekit of dubbelzijdig tape. Daarnaast kunnen wij een montagemal meeleveren, dit maakt het monteren van het logo nog makkelijker. Uiteraard kunnen wij de montage ook voor u verzorgen.

Afgelopen jaren hebben wij voor heel veel bedrijven, verenigingen en instellingen hun logo mogen produceren uit piepschuim.

Meubelen & specials

De mogelijkheid om iedere vorm te realiseren en het te coaten, is een perfecte combinatie voor meubelen. Het is licht van gewicht, oersterk en slijtvast.

Specials

Naast de meubelen kunnen wij door onze verschillende freestafels iedere, complexe, vorm realiseren. Dit kan gaan om seriematige productie of enkele stuks.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Call Now Button