Logo op de muur

Wilt u een logo op de muur of wand in uw bedrijfpand of kantoor? Piepschuim Reclame maakt een hoogwaardig bedrijslogo voor op de muur voor u. Wij maken deze logo’s uit piepschuim en zorgen er met een speciale coating voor dat u gegarandeerd de hoogste kwaliteit krijgt. Benieuwd naar alle mogelijkheden, waaronder 3D logo’s? Neem contact op over uw logo op de muur!

Vrijblijvende offerte aanvragen

2 + 11 =

Logo op muur of wand

Een logo op muur of wand zorgt ervoor dat u het bedrijfspand naar huisstijl inricht. Daarbij zorgt u er zo ook voor dat alle (potentiële) klanten direct uw logo zien bij binnenkomst. Door een logo op de muur te plaatsen zorgt u dus dat uw bedrijfspand ook van binnen voorzien is van goede branding.

Een goede branding wordt steeds belangrijker, omdat de concurrentie steeds meer toeneemt. U wilt toch ook dat uw bedrijfslogo op muur of wand goed gezien wordt? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of een offerte op te vragen!

3D logo op de muur

Vind u een plat logo saai of trekt het de aandacht van uw klanten niet voldoende? Neem dan een 3D logo op de muur. De drie dimensionale logo’s spatten van de muur en vallen daardoor meteen op. 

Branding is erg belangrijk binnen de marketing en reclame en staat voor de uitstraling van een merk of bedrijf die een bepaalt gevoel oproept bij de beoogde doelgroep. Deze doelgroep, of klanten, vormen zo een beeld van uw bedrijf en associëren dat met uw producten of diensten. Door extra op te vallen met een 3D logo op de muur, werkt u sterk aan de branding van uw bedrijf doordat het logo of de letters meteen in het oog springen.  

Logo op de muur

Logo op muur: straal professionaliteit uit

Branding is áltijd belangrijk geweest, maar met de komst van social media is het alleen maar belangrijker geworden. Hoewel een logo op muur of wand wat anders is dan een post op Facebook of Instagram, draagt het echter wel degelijk bij aan naamsbekendheid. Een bedrijflogo op de muur binnen uw kantoor of bedrijfspand versterkt namelijk uw naamsbekendheid, doordat u steeds ‘on top of mind’ bent en blijft bij uw klanten.

De kracht van herhaling gaat hier zeker op: door uw bedrijfslogo op de muur, gaan uw klanten uw naam na verloop van tijd associëren met bepaalde producten en diensten. Helemaal wanneer u de volledige marketingmix inzet, waarbij u ook inzet op digitale kanalen. Naast de kracht van herhaling heeft het logo op de muur nog een functie: het straalt professionaliteit uit. Mooi en strak vormgegeven logo’s geven uw klanten de indruk dat u investeert in een professionaliteit. Ook dit is voor veel klanten een belangrijke maatstaf voor een samenwerking.

Meerdere mogelijkheden naast een logo op de muur

Een logo op de muur is de meest voor de hand liggende mogelijkheid wanneer u uw bedrijfsnaam of logo onder de aandacht wilt brengen. Maar wist u dat er meer mogelijkheden zijn als het gaat om het presenteren van uw logo? 

Wanneer het doel is om het logo op te laten vallen is een 3D logo op muur misschien nog wel een beter alternatief dan een plat logo, maar wanneer de 3D letters of logo’s groot genoeg zijn kunnen ze ook staand op de grond worden gepresenteerd. Zo maken we bijvoorbeeld logo’s voor beurzen en congressen waar ze, net als aan de muur, meteen in het oog springen!

Wanneer de mal voor uw bedrijfslogo eenmaal is gemaakt is het mogelijk om uw 3D of normale logo in verschillende formaten te maken. Zo kunt u de reclame in verschillende ruimtes plaatsen, elk op een formaat die past bij de betreffende ruimte. 

Bedrijfslogo op de muur laten maken

Wilt u voor betere branding kiezen met een bedrijfslogo? Dan is het laten maken van een (3D) logo op de muur een goede oplossing. Een op d e muur geplaatst logo binnen uw bedrijfspand zorgt voor directe zichtbaarheid van uw merk- en bedrijfsnaam. Ook straalt u professionaliteit uit doordat u uw klanten laat zien dat u actief bezig bent met branding.

Wilt u graag een logo voor op de muur laten maken? Bij Piepschuim Reclame kunnen wij het totaal pakket voor u oppakken of slechts een deel. Bij ons gebeurt alles onder één dak; dit houdt in dat wij u volledig kunnen ontzorgen van ontwerp tot realisatie. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit zeer goed waarborgen.

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen wij alles maken wat u maar wilt. U kunt kiezen uit alle kleuren en vormen die er bestaan. Geen opdracht is te complex voor ons!

Logo op de muur 2

Match uw logo op de muur met uw huisstijl

Naast de kracht van herhaling van uw bedrijfsnaam door een logo op de muur, is er nog een factor erg belangrijk als u het heeft over on top of mind zijn bij uw klanten: uniforme communicatie. Met andere woorden, daar waar u uw logo op de muur of een andere plek communiceert, moet dit herkenbaar zijn. Dit doet u door uw logo in de juiste kleuren te presenteren, passend bij uw huisstijl.

Piepschuimreclame is expert op het gebied van huisstijl en design. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van logo’s en het kiezen van bijbehorende kleuren, weet u zeker dat uw bedrijfslogo op de muur perfect aansluit bij uw huisstijl. Dit maakt de impact op uw klanten en potentiële klanten nog groter.

Een bedrijfslogo kan van verschillende materialen worden gemaakt. Als u het ons vraagt is piepschuim echter het perfecte materiaal? Waarom?

    • De logo’s zijn licht van gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen wanneer u het logo ergens anders aan de muur wilt hangen
    • Goedkoper dan veel alternatieven
    • Als 3D logo voor op de muur te maken waardoor het meer opvalt
    • Te matchen met de huisstijl van uw bedrijf
    • Maakt een kale muur een aantrekkelijke muur met veel attentiewaarde

Naast muurlogo’s maken wij ook andere prachtige reclame uitingen van piepschuim die u misschien interessant vindt voor uw bedrijf. Kijk eens op onze piepschuim logo of piepschuim figuren & vormen pagina voor inspiratie. Neem gerust contact met ons op als u hier meer vragen over heeft.

Logo op muur

Goede service staat bij ons voorop

Wanneer u voor ons kiest voor uw muur logo dan kunt u van ons altijd een goede service verwachten. Wij maken graag volledig kosteloos een ontwerp voor u op maat, zodat u een duidelijk beeld heeft van hoe uw logo aan de muur eruit komt te zien.

Daarnaast voorzien wij al onze ontwerpen van een coating, ook wel Polyurea coating genoemd. Deze coating is een krachtige laag waardoor het object waterbestendig en onverwoestbaar wordt gemaakt!

 

Vraag een offerte op voor een eigen (3D) logo aan de muur!

Een logo aan de muur is niet compleet zonder letters van uw bedrijfsnaam en laat dit nou net een van de specialiteiten van Piepschuimreclame zijn. Wij maken al jaren piepschuim letters van zeer hoge kwaliteit voor zowel binnen als buiten! Ook hierbij geldt dat de letters in alle mogelijke vormen en kleuren uitgevoerd kunnen worden.

Wilt u een bedrijfslogo voor op uw muur kopen en bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 0850 657471!

Kies voor een duurzaam logo. Kies voor een prachtige reclame uiting. Kies voor Piepschuimreclame voor uw logo op de muur!

Vrijblijvende offerte aanvragen!

5 + 8 =

Call Now Button