Logo op de muur

Wilt u een logo op muur of wand in uw bedrijf? Piepschuim Reclame maakt hoogwaardige bedrijfslogo voor op de muur. Wij maken deze logo’s uit piepschuim en zorgen er met een speciale coating voor dat u gegarandeerd de hoogste kwaliteit krijgt. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op over uw logo op de muur!

Vrijblijvende offerte aanvragen

3 + 14 =

Logo op muur of wand

Een logo op muur of wand zorgt ervoor dat u het bedrijfspand naar huisstijl inricht. Daarbij zorgt u er zo ook voor dat alle (potentiële) klanten direct uw logo zien bij binnenkomst. Door een logo op de muur te plaatsen zorgt u dus dat uw bedrijfspand ook van binnen voorzien is van goede branding.

Een goede branding wordt steeds belangrijker, omdat de concurrentie steeds meer toeneemt. U wilt toch ook dat uw bedrijfslogo op muur of wand goed gezien wordt? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of een offerte op te vragen!

Bedrijfslogo op de muur laten maken

Wilt u voor betere branding kiezen met een bedrijfslogo? Op muur geplaatst in een kantoor zorgt een logo voor veel meer zichtbaarheid van uw logo voor alle bezoekers.

Wilt u graag een logo voor op de muur laten maken? Bij Piepschuim Reclame kunnen wij het totaal pakket voor u oppakken of slechts een deel. Bij ons gebeurt alles onder één dak; dit houdt in dat wij u volledig kunnen ontzorgen van ontwerp tot realisatie. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit zeer goed waarborgen.

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen wij alles maken wat u maar wilt. U kunt kiezen uit alle kleuren en vormen die er bestaan. Geen opdracht is te complex voor ons!

Goede service staat bij ons voorop

Wanneer u voor ons kiest voor uw muur logo dan kunt u van ons altijd een goede service verwachten. Wij maken graag volledig kosteloos een ontwerp voor u op maat, zodat u een duidelijk beeld heeft van hoe uw logo aan de muur eruit komt te zien.

Daarnaast voorzien wij al onze ontwerpen van een coating, ook wel Polyurea coating genoemd. Deze coating is een krachtige laag waardoor het object waterbestendig en onverwoestbaar wordt gemaakt!

Verdere voordelen van een logo op muur of wand die van piepschuim is:

R

Niet kapot te krijgen

R

Licht van gewicht dus makkelijk te verplaatsen en overal op te hangen

R

Goedkoper dan alternatieven

R

Professionele bedrijfsuitstraling

Vraag een offerte op voor een eigen logo aan de muur!

Een logo aan de muur is niet compleet zonder letters van uw bedrijfsnaam. Een groot voordeel bij ons is dat wij ook hierin een specialisatie hebben. Wij maken al jaren piepschuim letters van zeer hoge kwaliteit voor zowel binnen als buiten! Ook hierbij geldt dat de letters in alle mogelijke vormen en kleuren uitgevoerd kunnen worden.

Wilt u een bedrijfslogo voor op uw muur kopen en wilt u graag weten wat de prijs is van een piepschuim logo? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 0850 657471!

Kies voor een op maat gemaakt logo. Op muur in uw kantoor om de branding te verbeteren!

Vrijblijvende offerte aanvragen!

12 + 11 =

Call Now Button