Blowups

Breng uw merk of product onder de aandacht en vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw eigen, unieke blowups.

 

  • 24/7 zichtbaar
  • Licht van gewicht
  • Op maat gemaakt

Vrijblijvende offerte aanvragen

4 + 14 =

Een blowup voor zichtbaarheid

Blowups zijn de ideale manier om uw bedrijf of om een product onder de aandacht te brengen. Met deze driedimensionale objecten valt u bijvoorbeeld nog meer op tijdens beurzen, evenementen en congressen. Daarnaast kunt u ze ook gebruiken om meer aandacht op uw winkel te vestigen. Wilt u meer weten over onze op maat gemaakte reclame-uitingen? Neem dan contact met ons op.

Een blowup voor betere zichtbaarheid

Blowups op maat

Blowups van piepschuim zijn leverbaar in allerlei vormen, formaten en kleuren. Bij de productie heeft u zelf alle inspraak, zodat u precies de aandacht trekt die u wilt. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Inmiddels hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in de productie van zowel 2D als 3D blowups. Hiermee heeft u met Piepschuimreclame.nl een professionele partner voor uw reclame-uitingen. Aangezien piepschuim eenvoudig bewerkt kan worden, is het mogelijk om alle vormen en ideeën te bewerkstelligen.

Dit geeft u de mogelijkheid om de objecten op diverse manieren in te zetten. Hierbij weet u één ding zeker; u zult zeker opvallen! Wilt u de blowup combineren met tekst of getallen? Wij ontwerpen ook piepschuim letters en piepschuim cijfers. Aangezien wij alles in ons eigen machinepark ontwerpen, kunnen wij snel leveren.

Blowups op maat

Gratis een proefontwerp van 3D laten maken

Heeft u een idee in uw hoofd en wilt u dit graag vertalen naar een 3D ontwerp? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Hier bespreken we graag uw wensen. Aan de hand van uw ideeën wordt vervolgens geheel gratis een prachtig proefontwerp in 3D gemaakt. Zo weet u zeker dat wij de juiste keuze zijn voor uw project en voorkomt u extra kosten.

Nadat u het ontwerp van de blow up reclame heeft goedgekeurd, kunt u deze bij ons in zowel een kleine als grote blowup van piepschuim laten maken. Dit is namelijk mogelijk tot 3 meter. Door gebruik te maken van unieke vormen en felle kleuren wordt het helemaal indrukwekkend.

Voordelen van een blowup

Deze reclame-uiting is op ontzettend veel manieren te gebruiken. Na de beurs kunt u hem bijvoorbeeld gebruiken als eyecatcher in de etalage. Blow up reclame heeft echter nog meer voordelen.

  • Allereerst is het materiaal eenvoudig te bewerken, waardoor er ontzettend veel vormen mogelijk zijn;
  • Licht van gewicht, dus eenvoudig te verplaatsen;
  • De coating die wordt gebruikt zorgt dat het onverwoestbaar wordt.

Daarnaast hebben al onze producten van piepschuim (ook wel Tempex, EPS, polystyreen of XPS genoemd) een ruime inzetbaarheid. Ze zijn namelijk zowel binnen als buiten inzetbaar. Hiervoor maken wij gebruik van een polyurea coating. Dit zorgt ervoor dat het piepschuim mooi blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Voordelen-van-een-blowup

Blowups kopen?

Bent u op zoek naar blowups? Dan bent u bij Piepschuimreclame aan het juiste adres. Onze machines produceren namelijk prachtige, solide objecten die jarenlang meegaan als u ze goed behandelt.

Wilt u graag eerst weten wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de projecten waar we eerder aan hebben gewerkt. Uiteraard kunt u bij vragen altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Ontdek de mogelijkheden en ontvang desgewenst direct een prijsindicatie.

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Piepschuimreclame.nl voor uw blowups.

Vrijblijvende offerte aanvragen!

5 + 1 =

Call Now Button