Scheidingswand van piepschuim

Scheidingswand op kantoor

Een scheidingswand voor in het kantoor nodig? Een verplaatsbare systeemwand kan de juiste toevoeging zijn op het kantoor. Wanneer u bijvoorbeeld belangrijke afspraken heeft met een klant is het fijn om een beetje privacy te hebben.

Dit kan door middel van een oplossing zo simpel als een tussenwand. Ook om werkplekken van elkaar te scheiden kan de afscheidingswand goed worden toegepast.

Bij Piepschuimreclame.nl maken wij de mobiele wanden van piepschuim. Vervolgens voorzien wij de scheidingwand van een Polyurea coating.

De coating zorgt ervoor dat het piepschuim volledig ‘hufterproof’ is. De binnenwand is bestand tegen grote temperatuurverschillen, flexibel, sterk en vuil- waterafstotend.

Bent u opzoek naar een manier om ruimtes van elkaar te scheiden op kantoor? Scheidingswanden bieden de juiste oplossing!

scheidingswand van piepschuim

Waarom een scheidingswand?

We hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • De wand is demontabel
  • Wordt volledig op maat gemaakt
  • Beschikbaar in alle kleuren en vormen die u kunt bedenken
  • Overal toepasbaar
  • Geschikt voor het afscheiden of ruimer maken van bepaalde ruimtes

Omdat de kantoorwanden volledig op maat gemaakt worden kunt u de indeling van het kantoor helemaal naar wens indelen.
Piepschuim met coating is ijzersterk en heeft een zeer lange levensduur. Daarnaast is het ideaal dat de scheidingswand verplaatsbaar is.
Hierdoor zit u nooit vast aan een bepaalde indeling en kan het altijd nog aangepast worden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

5 + 9 =

Kantoor wanden voor meer privacy op de werkvloer

In callcenters ziet u vaak al scheidingswanden die bijvoorbeeld geluiddempend zijn. De geluidswerende/geluidichte eigenschap zorgt ervoor dat er in alle rust telefoongesprekken gevoerd kunnen worden.

Dit hoeft natuurlijk niet de enige reden te zijn. Voor veel bedrijven heeft deze eigenschap geen prioriteit. In dat geval biedt piepschuim de juiste uitkomst.

U kunt er privacy mee creëren tijdens belangrijke klantgesprekken of bijvoorbeeld kleine kantoorruimtes in één grote ruimte creëren.

Veel mensen zijn snel afgeleid door dingen om zich heen. Hierdoor kan de kantoorwand ook zorgen voor een hoger concentratievermogen bij uw werknemers.

piepschuim scheidingswand

Scheidingwand kopen bij Piepschuimreclame.nl

U bedenkt het en wij maken het graag voor u! Ons team van experts beschikken over zeer veel ervaring en de allernieuwste apparatuur.

Hierdoor is alles mogelijk, u kunt het zo gek niet bedenken.

Wilt u graag een scheidingswand van piepschuim laten maken? Neem dan contact op!

Call Now Button