3D vormen frezen uit schuim

3d frezen schuim

Wij zijn gespecialiseerd in het 3D frezen uit schuim. Hierbij maakt hier niet uit hoe ingewikkeld de vormen zijn. Het creëren van logo’s, letters, dieren of andere kunstwerken begint meestal met het 3D frezen.

Wij beschikken over de nieuwste freesmachines, waardoor wij de allermooiste kunstwerken kunnen maken. Op de freesmachine kunnen wij namelijk allerlei verschillende 3D ontwerpen uit schuim frezen. Wij nemen hierbij altijd alle uitdagingen aan! U bedenkt het en wij maken het!

Wilt u zich echt onderscheiden van de concurrent? Of wilt u meer herkenbaarheid bij uw doelgroep? Deze vorm van reclame draagt hier zeker aan bij! Vergroot de merkbeleving van uw bedrijf en verras uw klanten met unieke reclame!

Alle 3D vormen frezen wij gemakkelijk voor u uit schuim!

Wilt u graag uw bedrijfsnaam op de gevel van uw pand? Of uw logo op de achterwand van uw kantoor? Wij kunnen alles voor u realiseren door middel van de gouden combinatie, namelijk: 3D frezen en schuim. Piepschuim heeft namelijk een aantal belangrijke eigenschappen:

  • Eindeloos veel mogelijkheden in afwerking, kleur, vorm en maat
  • Het is licht in gewicht
  • Het is zeer duurzaam
  • Volledig recyclebaar
  • Relatief goedkoop!

Wij coaten al onze piepschuim objecten met Polyurea. Hierdoor is het product volledig bestand tegen water en vuil. Daarnaast is het materiaal dankzij de coating goed beschermd tegen grote temperatuurverschillen en beschadigingen. Met behulp van 3D frezen uit schuim maken wij met gemak allerlei creaties!

Voor al uw reclame-uitingen!

Piepschuimreclame.nl is gespecialiseerd in het maken van allerlei verschillende 2D en 3D reclame-uitingen. Ons bedrijf bestaat inmiddels sinds 2012 en hierdoor beschikken wij over de nodige ervaring. Alles gebeurt bij ons onder één dak, dit wil zeggen dat wij alles zelf doen.

Het ontwerpen, produceren, creëren en het monteren. Het is voor ons belangrijk dat u als klant alles uit handen kunt geven, omdat wij u graag volledig willen ontzorgen. Uw 3d logo levensgroot frezen uit schuim? Wij doen dit voor u binnen een handomdraai!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van piepschuim? Bekijk dan eens onze pagina over piepschuim letters en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn! Wij maken piepschuim op maat voor u! Kies voor een volledig eigen design of een ontwerp in de lijn van uw huisstijl. Wij vertalen uw wensen naar een 3D ontwerp die wij frezen uit schuim!


Laat een reactie achter

Call Now Button