Bent u opzoek naar piepschuim dieren? Dan bent u bij Piepschuimreclame.nl aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk alles maken van piepschuim. De mogelijkheden met dit materiaal zijn eindeloos, u bedenkt het en wij maken het voor u!

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunt u kiezen uit alle verschillende vormen en kleuren die u maar kunt bedenken. Heeft u een dier in uw bedrijfslogo en wilt u wat doen aan de styling van uw kantoor? Of heeft u een eigen dierenartsenpraktijk of dierentuin? Dan bieden piepschuim dieren als decoratie wellicht een leuke uitkomst!

Verschillende piepschuim dieren


Wilt u de tempex dieren helemaal naar wens laten ontwerpen? Dat kan! Wij zijn gespecialiseerd in 3D en 2D reclame-uitingen. U kunt zelf een ontwerp aanleveren, maar we kunnen ook samen met u een ontwerp maken. Wij nemen graag de tijd voor u!

De dieren kunnen in alle vormen, maten en kleuren gemaakt worden. Denk aan een origami leeuw in een felle kleur of een blauwe olifant van levensgroot formaat! Piepschuim dieren in 3D vallen op en u zult gegarandeerd uw doelgroep verassen!

Daarnaast brengt het materiaal een aantal voordelen met zich mee:

  • Het materiaal is zo licht als lucht
  • Niet gevoelig voor vocht
  • Het is recyclebaar
  • Duurzaam

Piepschuim dieren kopen bij Piepschuimreclame.nl

Wilt u 3D dieren gebruiken voor een outdoor communicatie uiting? Goed idee! Wij voorzien al onze producten van een Polyurea coating en hierdoor is het materiaal bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast is het materiaal zo sterk dat het bijna niet kapot gemaakt kan worden. U kunt uw 3D piepschuim dieren dus gerust buiten plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vandalisme!

Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Bij ons wordt hier tijdens het productie- en verwerkingsproces dan ook rekening mee gehouden. Zo wordt al ons restafval gerecycled. Daarnaast is het ook mogelijk om dieren te laten maken van BioFoam. Dit is piepschuim dat voor 100% bestaat uit natuurlijke materialen.

Wilt u naast piepschuim dieren ook uw logo of letters in dit materiaal laten maken? Bekijk dan eens onze pagina over piepschuim logo’s. Dit is de manier om uw zichtbaarheid te vergroten bij uw klanten!

Heeft u nog vragen of bent u er al over uit en wilt u piepschuim dieren laten maken? Bel ons dan direct op 0850 657471, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Call Now Button