Piepschuim op Maat | Uw idee uit piepschuim gesneden!

Piepschuim op maat – Uw idee uit piepschuim gesneden! Wat u maar wilt, wij maken het voor u. Als u niet kunt vinden wat u zoekt komt u langs bij piepschuim reclame, hét adres voor schuim op maat. Wij ontwikkelen piepschuimen producten op maat voor verschillende bedrijven, stichtingen, festivals, reclamebureaus, en internetbedrijven.

Sinds 2012 zijn wij hét adres voor verschillende reclame uitingen (van piepschuim natuurlijk) en zijn wij betrokken bij het ontwikkelen van Blowups van piepschuim voor de grotere bedrijven. Piepschuim, EPS, styropor, BioFoam: hoe u het ook wilt noemen, wij snijden, frezen en schuren uw product precies op maat. Kom eens langs in Groningen, dan laten we het u zien! Piepschuimreclame.nl is het adres voor uw Piepschuim op maat!

Bij ons krijgt u precies wat u vraagt. Zoek niet verder, neem direct contact op. We antwoorden binnen één dag op een offerte!

piepschuim op maat

Waarvoor gebruik ik Piepschuim op Maat?

Piepschuim op maat kan gebruikt worden voor elk idee! Dat is het mooie: U heeft een idee, wij voeren het uit door middel van EPS. Weet u nog niet waar u de nieuwe vorm op maat voor gaat gebruiken? Geen probleem! U kunt in dat geval wat inspiratie opdoen bij onze projecten of door contact met ons op te nemen.

Naast het feit dat wij piepschuim snijden, kunnen we ook het design voor u verzorgen. Dus: heeft u een idee, maar nog geen tekening of concreet plan? Kom dan snel naar Piepschuim Reclame! Wij helpen u met het ontwerpen van uw projecten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Schuim op maat

Schuim op maat, een benaming voor piepschuim in een bepaalde vorm. Gelukkig weten wij hier wel raad mee! Dankzij ons grote machinepark beschikken wij over elke benodigde machine voor het snijden van uw piepschuim op maat. Geen product is te groot, geen vraag is te gek.

Neem direct contact op!

Bij ons kunt u terecht voor veel verschillende producten van piepschuim. Deze kunnen daarnaast ook nog gebruikt worden voor verschillende doeleinden! Zo hebben we bijvoorbeeld piepschuim logo’s voor de zichtbaarheid van uw bedrijf. Plaats deze blow-ups van piepschuim naast de weg en verhoog uw zichtbaarheid.

Door middel van een Polyeurea Coating kan het op maat gemaakte piepschuim voorzien worden van een keiharde laag, die het materiaal beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zo wordt deze bescherming “hufterproof” en kunt u uw piepschuim meubels gewoon buiten laten staan! Geniet van de mogelijkheden en bestel snel uw schuim op maat.

3d kameel van piepschuim op maat
Dieren aap Logo van piepschuim

Evenementen

Voor evenementen geldt vaak dat het materiaal voor de standbouw niet te duur mag zijn, mede omdat een evenement vaak een eenmalige activiteit is. Ook daarom ontwikkelt u een stand voor een evenement bij Piepschuim Reclame. Wij kunnen uw evenement stand op maat voor u ontwikkelen. Piepschuim is ideaal voor evenementen om een paar redenen, namelijk:

– het materiaal is licht van gewicht

– het kan makkelijk opgebouwd en verplaatst worden

– Daarnaast is piepschuim een goedkoop materiaal, vergeleken met de traditionele standbouw! Voor standbouw worden ook vaak Piepschuimen letters gebruikt. 

op maat gemaakt piepschuim konijn

Piepschuim op maat kopen

Wilt u een idee uitwerken in piepschuim, uw beurs stand of evenement opleuken met piepschuim op maat of advies over het ontwerpen van piepschuim vormen? Geen probleem, kom dan snel langs bij ons bedrijf aan de Phileas Foggstraat 141, 7925 AW Emmen.

Hier kunnen we u het productieproces laten zien als ook de verschillende mogelijkheden. Neem snel contact met ons op, dan bellen we u terug met een uitgebreide offerte en prijsindicatie. Wij pakken elk project op, zodra wij zeker weten dat wij de kwaliteit kunnen garanderen die onze klanten van ons gewend zijn!

Call Now Button