Piepschuim op maat

Piepschuim op maat gemaakt naar uw creatieve ideeën! Al bijna 10 jaar zijn wij hét adres voor piepschuim reclame in alle vormen en maten. In deze jaren hebben wij onze productie voortdurend verbeterd door ons machinepark uit te breiden. Dit heeft vertaald zich ook in onze klanten want grote bedrijven als TEDx, Blokker en Univé kloppen tegenwoordig bij ons aan voor hun uitingen op maat gemaakt uit piepschuim.

Daarnaast leveren wij ook mooie vormen en objecten van piepschuim voor allerlei evenementen. Zo zien wij dat piepschuim op maat maken erg in trek is voor festivals, beurzen en congressen. Dit komt doordat het materiaal licht van gewicht is en toch niet kapot te krijgen is.

Wilt u eens zien hoe wij te werk gaan? Kom dan vooral eens langs in Emmen, dan laten we het u zien! 

Of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

12 + 3 =

Wat zijn de mogelijkheden bij piepschuim op maat?

In principe kunt u het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken voor u. Wanneer u een idee heeft dan bespreken wij dit waarna wij piepschuim op maat maken naar de ideeën. Naast het piepschuim snijden in de gewenste vormen, kunnen wij u ook ondersteunen in het maken van een design.

U kunt eens langs komen bij ons. Dan kunnen wij u de verschillende creaties laten zien. Zo doet u snel inspiratie op. Daarnaast kunnen wij een ook sparringsessie inplannen waarbij wij verschillende de verschillende ideeën vertalen in concreter schetsen en 3d tekeningen.

Doordat wij zelf onze piepschuim blokken op maat snijden en daarna coaten kunnen wij garanderen dat ieder detail erin verwerkt wordt. Daarnaast maakt de polyurea coating de creaties onverwoestbaar en dus hufterproof!

EPS op maat

EPS, styropor, BioFoam of tempex zijn allen benamingen voor piepschuim. Daarom als wij spreken van EPS op maat dan hebben we het in essentie gewoon over piepschuim op maat.

Omdat de wensen van onze klanten vaak zeer uiteenlopen en wij al bijna 10 jaar in dit vak zitten hebben we bijna alles al voorbij zien komen. Daarom is er product te groot over raar om te maken.

Een ander groot voordeel van piepschuim is dat het relatief lage kosten met zich mee brengt. Ten opzichte van andere materialen waarmee de vormen gemaakt kunnen worden is piepschuim platen op maat laten maken een goedkopere maar niet minder optie.

Daarnaast maken wij ook hele specifieke dingen van piepschuim. Zo maken wij wekelijks piepschuim logo’s. Deze worden zowel bij bedrijfspanden als op evenementen veel ingezet.

Piepschuim op maat bestellen voor evenementen

Voor evenementen geldt vaak dat het materiaal voor de standbouw niet te duur mag zijn, mede omdat een evenement vaak een eenmalige activiteit is. Of omdat bijvoorbeeld ieder seizoen er weer nieuwe reclame uitingen zijn.

Piepschuim is ideaal voor evenementen om een paar redenen, het is onder meer handig omdat:

R
Het materiaal is licht van gewicht
R
Het kan makkelijk opgebouwd en verplaatst worden
R
Piepschuim is goedkoper materiaal, helemaal wanneer vergeleken met de traditionele standbouw!

Wij zien dat voor standbouw vaak Piepschuimen letters gebruikt worden. Daarom specialiseren wij ons ook hier specifiek in. Lees voor eens die pagina door om te zien wat er allemaal mogelijk is. Want met piepschuim op maat gemaakt maakt u gegarandeerd een positieve indruk!

Piepschuim op maat kopen

Wilt u een idee uitwerken en het piepschuim op maat laten maken. Voor bijvoorbeeld een beurs stand of wilt u een evenement opleuken met tempex op maat? Of wilt u gewoon even praten over de mogelijkheden die piepschuim biedt? Geen probleem, kom dan snel langs bij ons bedrijf aan de Phileas Foggstraat 141, 7925 AW Emmen.

Op locatie kunnen we u het productieproces laten zien als ook de verschillende mogelijkheden tonen.  Geen tijd om langs te komen maar wel interesse? Neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier, dan bellen we u terug met een uitgebreide offerte en prijsindicatie.

Wij grijpen elke uitdaging in piepschuim met beide handen aan. Dit doen wij wel altijd in achtneming met dat wij zeker weten dat wij de kwaliteit kunnen garanderen die onze klanten van ons gewend zijn! Piepschuim op maat bestellen doet u bij piepschuimreclame.nl!

Vrijblijvende offerte aanvragen

15 + 15 =

Call Now Button