Branding is een steeds belangrijker onderwerp aan het worden. Een 3D logo op de muur van uw bedrijfspand heeft een positieve bijdrage aan uw branding en klantbeleving. Wanneer een klant bij u langs komt oogt het professioneel wanneer u 3D logo is afgebeeld op de muur.

Wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten en een ijzersterke merkbeleving? Dan biedt een logo van piepschuim een goede uitkomst!

3D logo laten maken

Wilt u een piepschuim 3D logo voor op de muur van uw bedrijfspand laten maken? Wij helpen u graag! U kunt bij ons kosteloos een ontwerp laten maken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw logo in 3D eruit komt te zien.

Bij ons gebeurt alles onder één dak; dit begint bij het ontwerp, productie en het plaatsen. Daarnaast kunt u altijd een goede nazorg verwachten bij problemen. Wilt u een 3D logo op uw muur die zeer lang meegaat en van goede kwaliteit is? Informeer ons naar de mogelijkheden!

Waarom een logo van piepschuim?

Piepschuim, ook wel tempex genoemd brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

  • Het materiaal is recyclebaar, duurzaam en milieuvriendelijk
  • Licht in gewicht, dus makkelijk te verplaatsen
  • Mogelijk in alle vormen en kleuren
  • Wij creëren uw 3D logo voor op de muur volledig naar wens!

Daarnaast wordt het materiaal voorzien van een speciale coating. Hierdoor is het beschermd voor krassen, water, vuil en temperatuurverschillen. De coating maakt het product zeer sterk en dient als een extra huis die slechts een paar millimeter dik is.

Logo kopen bij Piepschuimreclame.nl

Als u kiest voor een 3D logo op de muur van hoge kwaliteit, dan zijn wij het juiste reclamebureau om dit aan uit te besteden. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Al ons restafval wordt direct vermalen, zodat het hergebruikt kan worden.

Het gerecyclede afval wordt onder andere gebruikt voor het vullen van zitzakken of isolatie. Omdat ons bedrijf al sinds 2012 bestaat en alles bij ons onder één dak gebeurt beschikken wij over zeer veel ervaring binnen ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van passend advies op maat.

Uw logo is natuurlijk niet compleet zonder 3D foam letters. U kunt bij ons ook 3D freesletters, passend bij uw 3D logo op de muur laten maken. Bekijk onze pagina over piepschuim logo’s en letters om te kijken wat voor projecten wij al gedaan hebben!

Wilt u ons direct inschakelen? Vul dan het onderstaande formulier in een vraag geheel vrijblijvende een offerte aan! Uiteraard is het ook mogelijk ons telefonisch te bereiken via 0850 657471.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Call Now Button