Bent u opzoek naar schuimletters? Dan bent u bij Piepschuimreclame.nl aan het juiste adres! Het materiaal kan zowel outdoor als indoor worden gebruikt. Kies er bijvoorbeeld voor om de letters voor op de gevel van uw bedrijfspand te plaatsen, of verzorg een mooie entree voor u klanten met uw merknaam of logo op de muur.

U bedenkt het en wij maken het! Wij vinden het belangrijk om onze klanten volledig te ontzorgen. Omdat alles bij ons onder één dak gebeurt; van ontwerp tot realisatie kunnen wij de kwaliteit goed waarborgen. Wilt u graag schuimletters om uw merkbeleving te vergroten? Wij helpen u graag!

Voordelen van tempex letters

Schuimletters zijn niet meer weg te denken uit de branding van bedrijven! Het materiaal piepschuim, ook wel tempex of EPS genoemd kan als ware eyecatcher voor uw bedrijf worden gebruikt. Dankzij de nieuwste technieken en apparatuur kunnen wij piepschuim letters in allerlei kleuren, vormen en maten vormgeven.

Zo kunt u onder andere kiezen voor wat kleinere piepschuim letters zoals 50 cm, maar ook voor maar liefst 1 meter: 100 cm! U kunt het gebruiken in uw kantoor, showroom, etalage of op de beurs om uw beursstand vorm te geven. Daarnaast brengt EPS een aantal voordelen met zich mee:

  • Niet gevoelig voor vocht
  • Recyclebaar en milieubewust
  • Leverbaar in alle kleuren die u maar kunt bedenken
  • Zeer licht in gewicht
  • Veilig in gebruik

Daarnaast voorzien wij de schuimletters van een extra coating, waardoor het materiaal onverwoestbaar wordt! Met de Polyruea coating is het piepschuim beschermd tegen alle weersomstandigheden, vuil en beschadigingen.

Schuimletters letters kopen

Wilt u graag piepschuim letters kopen en bent u nieuwsgierig naar de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij reageren dan zo snel mogelijk met een passende prijsopgave.

Indien u volledig tevreden bent met het ontwerp en is het eenvoudig om de schuimletters bij ons te bestellen. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 – 18:00 uur.


Wanneer u kiest voor schuim belettering zijn de mogelijkheden eindeloos. Bel ons gerust op 0850 657471, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Call Now Button