3D logo op de muur

Een 3D logo op de muur is een reclame uiting met zeer hoge attentiewaarde. Met een 3D logo heeft u meteen de aandacht van uw (potentiële) klanten, wanneer ze zich binnen of rondom uw pand bevinden.

Branding is een belangrijk begrip binnen de marketing- en reclamewereld. Voor de opkomst van social media, was fysieke branding de belangrijkste manier om uw bedrijf bij uw klanten onder de aandacht te brengen. Social media en online marketing zijn hier later bijgekomen en dit biedt kansen voor fysieke branding zoals een 3D logo op de muur.

Door het 3D logo qua kleuren en uitstraling aan te laten sluiten op de boodschap die u online uitdraagt, profiteert u van de kracht van herhaling.

Vrijblijvende offerte aanvragen

13 + 6 =

3D logo op muur

3D logo op de muur laten maken

Naast de hoge attentiewaarde van een 3d logo op de muur, oogt het ook zeer professioneel richting klanten. Een logo met diepte kan net het verschil maken ten opzichte van uw concurrenten, waardoor uw bedrijf beter blijft hangen bij uw klanten.

Om de logo’s zoveel mogelijk diepte en daarmee visuele waarde te geven, maken we gebruik van piepschuim. Piepschuim logo’s in 3D zijn licht, kunnen in elke vorm en maat worden gemaakt en is relatief goedkoop. Helemaal wanneer u kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u een 3D logo op de muur in een speciale vorm, bijzondere grootte of exclusieve kleuren? Wij denken graag met u mee en nodigen u daarom van harte uit om contact met ons op te nemen.

Waarom een 3D logo van piepschuim op de muur?

Een 3D logo van piepschuim aan de muur neemt u op de eerste plaats om professioneel over te komen op uw klanten. Het is daarbij mooi meegenomen dat het de kale muur in het kantoor of bedrijfshal mooier maakt.

3D logo’s van piepschuim hebben echter veel meer voordelen waar u van profiteert:

  • Volledig op maat en kleur te maken*
  • Licht van gewicht dus makkelijk te verplaatsen
  • Het is een duurzame investering
  • Het materiaal is recyclebaar en milieuvriendelijk
  • Makkelijk te reproduceren (bijvoorbeeld bij een tweede vestiging)

*Wij kunnen uw 3D logo voor aan de muur in alle RAL kleuren maken.

Tedx 3d logo staand voor muur
Vergaderruimte 3d logo muur

Toepassingen van een 3D logo op de muur en andere plekken

Door de blokkige constructie van een 3D logo, is het niet alleen mogelijk om ze met de nodige bevestigingsmaterialen aan de muur te hangen, ze kunnen ook staand worden gebruikt.

Zo worden de 3D logo’s onder andere veel gebruikt op beurzen, evenementen en congressen. Vooral grote 3D logo’s werken dan als echte eyecatchers, waardoor potentiële nieuwe klanten meteen een eerste stap richting uw bedrijf hebben gemaakt.

Bij gebruik binnen uw kantoor of bedrijfspand is het overigens mogelijk om uw logo in meerdere formaten te laten maken. Wanneer het ontwerp eenmaal is gemaakt kunnen we het 3D logo in meerdere formaten maken, die u vervolgens in verschillende ruimtes kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de ontvangsthal en de vergaderzaal waar u klanten ontvangt.

Geschikt voor binnen en buiten door een polyurea coating

Wanneer u een bedrijfsinvestering doet, wilt u hier natuurlijk lange tijd mee kunnen. Wij denken hierin graag met u mee door onze 3D logo’s voor aan de muur zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom voorzien wij de logo’s met een sterke polyurea coating die uw investering slagvast en ‘hufterproof’ maken.

Door gebruik van deze speciale coating is uw 3D logo niet alleen geschikt voor binnen, maar kunt u het ook gerust buiten aan de muur hangen. Polyurea is namelijk waterdicht en bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. Zo doorstaan ze moeiteloos warme zomers en koude winters. Ook beschermd de laag de letters tegen verkleuring door UV-straling van de zon.

3D logo op de muur
3d Piepschuim logo op de muur

Andere mogelijkheden van Piepschuimreclame

Naast de mooiste 3D logo’s voor aan de muur, maken we bij Piepschuimreclame ook heel veel andere spraakmakende reclame-uitingen die uw klanten zeker aanspreken. Wilt u naast een 3D logo op de muur ook een andere vorm van reclame, dan denken we ook graag met u mee.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de populaire blowups of naar piepschuim vormen en figuren waarmee u de aandacht van uw klanten kunt vangen. Ook zeer populair zijn de grote piepschuim cijfers om op een originele manier duiding te geven aan belangrijke feiten en cijfers van een bedrijf.

3D logo op de muur kopen bij Piepschuimreclame

Bent u inmiddels overtuigd van de voordelen van een 3D logo? Op de muur of een andere plek, alles is hierin mogelijk. Wij nodigen u daarom van harte uit om contact met ons op te nemen en om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een voorbeeld van een logo die u erg mooi vindt, dan staan wij open om deze mee te nemen in uw ontwerp. Heeft zelf nog geen idee hoe u het eruit wilt laten zien? Ook dat is geen probleem, want ons team ontwerpers bruist van de goede ideeën. Wij doen er alles aan om tot het mooiste ontwerp te komen van uw 3D logo op de muur!

Vrijblijvende offerte aanvragen

9 + 4 =

Call Now Button