Piepschuim letters van groot formaat bieden een goede uitkomst als u wilt dat uw merk of boodschap groot uitgedragen wordt. Staat u binnenkort op een beurs, evenement of wilt u wat aan uw merkbeleving binnen of buiten uw bedrijfspand doen? Dan is dit de juister manier! Piepschuim letters in het groot zorgen ervoor dat uw klanten niet langer om u heen kunnen!

Grote piepschuim decoratie

Dat piepschuim letters een merk groot maken hebben wij al vaker gezien. Denk aan de piepschuim tekst die u ziet als decor in grote televisieshows zoals TED of het levensgrote piepschuim logo van onze favoriete snoepproducent: Haribo. Een sterke merkbeleving is zeer belangrijk om uzelf te onderscheiden van de concurrentie. Daarnaast wekt piepschuim tekst een gevoel van herkenbaarheid op bij uw doelgroep.

Bij ons bent u volledig vrij in uw ontwerp. Zo kunt u dankzij onze geavanceerde machines kiezen uit alle kleuren, vormen en maten die er bestaan. Wij maken graag kosteloos een ontwerp voor u, zodat u weet hoe de grote piepschuim letters er uit gaan zien.  U kunt van ons altijd hoge kwaliteit in zowel de service als in de producten verwachten. Wij ontzorgen onze klanten graag van begin tot het eind!

Onverwoestbaar dankzij duurzame coating

Piepschuim, ook wel tempex genoemd wordt door ons voorzien van een
speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat het materiaal bestand is tegen
weersomstandigheden zoals regen, maar ook grote temperatuurverschillen.
Daarnaast is het materiaal na het aanbrengen van een dun laagje Polyurea
coating ook beschermd tegen beschadigingen, zoals krassen en deuken.

Grote piepschuim letters kopen

Wilt u piepschuim letters in het groot kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf bestaat sinds 2011 en wij doen alles zelf. Dit begint bij het ontwerpen van de freesletters, maar ook de productie en montage doen wij zelf. Hierdoor voorkomen wij miscommunicatie en kunnen wij te allen tijde onze kwaliteit waarborgen.

Bent u naast piepschuim letters in groot formaat benieuwd naar andere mogelijkheden? Bekijk dan eens onze pagina over piepschuim op maat. Want wij kunnen echt elk mogelijk design voor u ontwerpen en op maat produceren. De mogelijkheden zijn eindeloos! U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 – 18:00 uur. Wij staan u graag te woord!

Call Now Button